We love to inspir8

Lungo, Cappuccino, muntthee, fruitwatertje doen?
Onze Inspir8ors inspireren je graag!

Onze inspiratie

Familie, vrienden, collega’s, klanten, kids, buren en leveranciers helpen ons om geïnspireerd te blijven. Maar ook de natuur, een fietstocht, muziek maken, tekenen, wandelen, varen en een netwerkmeeting.

Onze visie op inspiratie

Motivatie is een om reden in beweging te komen. Inspiratie, ofwel bezieling, is daartoe een belangrijke bron van input. Een smart inspirerend doel is van essentieel belang om binnen je bedrijf tot motivatie te komen. Eenmaal via inspiratie gemotiveerd is een individu of team tot ogenschijnlijk onmogelijke prestaties in staat.

Maak kennis met onze Inspir8ors

Al onze Inspir8ors gaan voor impact maken en succes en laten zich dagelijks inspireren door hun omgeving! Succes drukken onze Inspir8tors niet in geld uit maar in persoonlijke groei en authenticiteit. Een mooie basis om met oog en oor voor people and planet successen te beleven.

Percy Dens

Executive- en transformatiecoach. 
Transformatie impact maker

Priscilla Dens

Inspirator en innovator
Impact maker

Eric Fransen

Kritisch online innovator
Online impact maker

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Priscilla was mijn coach en ze heeft mij geholpen bij de start van mijn bedrijf. Ze was een luisterend oor, dacht met mij mee, gaf nieuwe inzichten, stimuleerde, confronteerde en gaf mij complimenten. Ze is al lang niet meer mijn coach, maar ik vind het nog steeds leuk om haar te ontmoeten en met haar te praten.
Loopbaancoach Bedrijfsadviseur
Leeuwarden
Priscilla verbindt heel professioneel het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk met elkaar. Zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven voelt zij zich als een vis in het water. Hiermee is niet alleen onze organisatie (CVO Zuidwest Fryslân) gediend, maar ook het bedrijfsleven in de regio. Ik werk graag met haar samen!
Beleidsadviseur Onderwijs
Heerenveen
Heel erg bedankt voor je steun en adviezen. Er zullen meer ondernemers in de dop je ondersteuning kunnen gebruiken. Adrian, Nelleke, Sietse
Mix
Heerenveen
Een topjaar met 52 optredens, nieuwe contacten en nieuwe inspiratie. En het komt nog regelmatig voor dat ik denk "dat heb je aan Priscilla te danken.".
Poppentheater
Friesland
Scroll naar top