Onderwijzen met impact

Hebben jij en je team extra inspiratie nodig, wil je een innovatieslag maken of hebben jullie behoefte aan een interactieve brainstormsessie?

Maak impact met onze "eigen-wijze-aan-de-slag" aanpak

Hoeveel workshops, vernieuwingen en trainingen heb jij als onderwijs professional het afgelopen jaar gevolgd? En hoeveel procent van het geleerde pas je toe tijdens jouw dagelijkse lespraktijk?

Uit onze gesprekken met onderwijsprofessionals blijkt dat slechts een klein percentage van het geleerde wordt toegepast. Dat is zonde van kostbare onderwijstijd en gaat bovendien ten koste van motivatie en inspiratie.

Volg je een van onze losse trainingen zoals “Projecten visueel evalueren“, “Effectief brainstormen“, “Focus“, “Online (samen)werken, leren en creëren” of “Ondernemersprojecten implementeren” dan ga je een dagdeel onder deskundige begeleiding zelf aan de slag. Je gaat naar huis met een uitgewerkt actieplan.

Iedere workshop meerdaagse trainingen wordt afgesloten met een terugkomsessie en een 1-op-1 coachgesprek.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Priscilla was mijn coach en ze heeft mij geholpen bij de start van mijn bedrijf. Ze was een luisterend oor, dacht met mij mee, gaf nieuwe inzichten, stimuleerde, confronteerde en gaf mij complimenten. Ze is al lang niet meer mijn coach, maar ik vind het nog steeds leuk om haar te ontmoeten en met haar te praten.
Loopbaancoach Bedrijfsadviseur
Leeuwarden
Priscilla verbindt heel professioneel het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk met elkaar. Zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven voelt zij zich als een vis in het water. Hiermee is niet alleen onze organisatie (CVO Zuidwest Fryslân) gediend, maar ook het bedrijfsleven in de regio. Ik werk graag met haar samen!
Beleidsadviseur Onderwijs
Heerenveen
Heel erg bedankt voor je steun en adviezen. Er zullen meer ondernemers in de dop je ondersteuning kunnen gebruiken. Adrian, Nelleke, Sietse
Mix
Heerenveen
Een topjaar met 52 optredens, nieuwe contacten en nieuwe inspiratie. En het komt nog regelmatig voor dat ik denk "dat heb je aan Priscilla te danken.".
Poppentheater
Friesland
Scroll naar top