Besturen met impact

Heb je extra inspiratie nodig, gebrek aan focus, wil je een innovatieslag maken of gewoon sparren en netwerken met andere ondernemers?

Maak impact met onze "eigen-wijze-aan-de-slag" aanpak

De schakel tussen Overheid, onderwijs en het bedrijfsleven is belangrijk voor iedere regio. Deze 3 met elkaar verbinden betekent een snellere en soepele groei voor de toekomst.

Wij hebben coachingtrajecten, projecten, trainingen en workshops ontwikkeld waarmee overheid aan de slag gaat met ondernemersflow en wordt gekoppeld aan het onderwijs en bedrijfsleven. Wij maken een verbinding met een concreet doel mogelijk. Daarnaast hebben we creatieve workshop om het werk leuker te maken.

Naast de trainingen voeren wij de projectleiding voor (eigen) initiatieven met het onderwijs en het bedrijfsleven.
Volg je één van onze losse trainingen zoals “Kansen vinden en grijpen“, “Effectief brainstormen“, “Focus“, “Online (samen)werken” of “Visueel communiceren” dan ga je een dagdeel onder deskundige begeleiding zelf aan de slag. Je gaat naar huis met een uitgewerkt actieplan. 

Iedere workshop of meerdaagse trainingen wordt afgesloten met een terugkomsessie en een 1-op-1 coachgesprek.

Projecten

“Geen woorden maar daden” een project om laaggeletterdheid op de agenda bij werkgevers te krijgen.  Doel: werkgevers activeren om met eventuele hulpmiddelen (subsidies, workshops) laaggeletterdheid bij medewerkers te herkennen en aan te pakken. 

“Vernieuwing VMBO beroepsgericht” Projectleiding, onderzoek en implementatie van de vernieuwing van beroepsgerichte en keuzevakken in het VMBO. Resultaat: een VMBO aanbod wat aansluit bij de vraag in de regio.

“Steundehoreca.nu” Een initiatief om de noodlijdende horeca te ondersteunen middels donaties en een loterij.

“Revitalisering economie” Binnen de sector Economie moet wat gebeuren om te zorgen dat de sector een aantrekkelijke keuze wordt voor leerlingen, waar zij kunnen werken aan hun loopbaanontwikkeling en zich goed kunnen voorbereiden op de overstap naar het mbo. Ook binnen de toekomstige kern- en keuzeprogramma’s die in de komende jaren worden ontwikkeld, zijn de verworvenheden van de pilot prima te gebruiken. Resultaat: nauwe samenwerking tussen onderwijs en het lokale bedrijfsleven. 

“Innovatietraject Strategisch beleidsplan” VMBO leerlingen begeleiden om het strategisch beleidsplan in jongeren “taal” te presenteren.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Priscilla was mijn coach en ze heeft mij geholpen bij de start van mijn bedrijf. Ze was een luisterend oor, dacht met mij mee, gaf nieuwe inzichten, stimuleerde, confronteerde en gaf mij complimenten. Ze is al lang niet meer mijn coach, maar ik vind het nog steeds leuk om haar te ontmoeten en met haar te praten.
Loopbaancoach Bedrijfsadviseur
Leeuwarden
Priscilla verbindt heel professioneel het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk met elkaar. Zowel in het onderwijs als in het bedrijfsleven voelt zij zich als een vis in het water. Hiermee is niet alleen onze organisatie (CVO Zuidwest Fryslân) gediend, maar ook het bedrijfsleven in de regio. Ik werk graag met haar samen!
Beleidsadviseur Onderwijs
Heerenveen
Heel erg bedankt voor je steun en adviezen. Er zullen meer ondernemers in de dop je ondersteuning kunnen gebruiken. Adrian, Nelleke, Sietse
Mix
Heerenveen
Een topjaar met 52 optredens, nieuwe contacten en nieuwe inspiratie. En het komt nog regelmatig voor dat ik denk "dat heb je aan Priscilla te danken.".
Poppentheater
Friesland
Scroll naar top