Vind kansen, grijp ze en maak impact!

Jouw persoonlijke reis door een landschap van kansen waarin jij kansen leert ontdekken, creëren en grijpen.

Een kansenreis speciaal voor ondernemers die een Inspiratieboost nodig hebben om kansen te vinden, te creëren en te grijpen om nieuwe klanten te omarmen.

Voor veel ondernemers is de reis door het ondernemerslandschap een reis vol uitdagingen en moeten er de nodige hobbels op de weg, vertragingen, turbulentie en onverwachte weersomstandigheden worden getrotseerd. Hoe blijf je gefocust, creatief en zelfverzekerd tijdens de turbulente reis? Hoe kan je de prachtige turbulente reis in ondernemerslandschap vervolgen en op een simpele en effectieve manier nieuwe kansen zien en creëren?

Als ondernemer, coach van de Kamer van Koophandel en onderwijs professional heb ik de afgelopen jaren veel ondernemers en leerlingen geïnspireerd, geïnspireerd om authentiek te blijven en alleen een reis aan te gaan die bij jou past. De vraag “hoe blijf ik geïnspireerd en gefocust” is de meest gestelde vraag. Geïnspireerd door deze veel gestelde vraag heb ik de interactieve workshop Kansen Vinden, Creëren en Grijpen! ontwikkeld.

De workshop helpt jou om tijdens jouw ondernemersreis kansen te vinden en te grijpen. Je maakt gedurende een dagdeel een reis door ondernemerslandschap en gaat ervaren waar jouw kansen liggen en gaat ze meteen grijpen. Je gaat naar huis met een jaarkansencanvas.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top